تهاتر پانل کامپوزیت آلومینیومی
پانل های کامپوزیت آلومینیومی یکی از مصالح ساختمانی می باشد، که در سال ها اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از این مصالح در طراحی نمای ساختمان استفاده میشود که از اهمیت بالایی برخوردار است و مزایای بیشماری دارد. در ادامه به بررسی پانل های کامپوزیت آلومینیومی و تهاتر آن ها میپردازیم. که امروزه بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
جهت عضویت در اینستاگرام توسعه عمران آساک کلیک کنید.
پانل کامپوزیت آلومینیومی چیست؟
احتمالا همه شما روزانه بارها پانل های کامپوزیت آلومینیومی را مشاهده میکنید. اما نمیدانید که چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ پانل های کامپوزیت یکی از مصالح ساختمانی بسیار پر کاربرد می باشند که مهندسان و طراحان با استفاده از آن محدودیتی برای استفاده از سایر مصالح اولیه مثل چوب، سنگ، سیمان یا …. ندارند.
امروزه مصالح و متریال های متعددی برای استفاده در نمای ساختمان و تزیین آن در دسترس است که پانل های کامپوزیت آلومینیومی یکی از جدیدترین و پر کاربردترین آن می باشد. این مصالح بیشتر در نمای ساختمان های مدرن مورد استفاده قرار میگیرد. نمای کامپوزیت آلومینیومی همان ورقه های آلومینیومی می باشند که به صورت صفحاتی با ابعاد و اندازه مشخص برش خورده و بر دیوار خارجی مورد استفاده قرار میگیرد.
انواع پانل کامپوزیت آلومینیومی کدام است؟
پانل های کامپوزیت آلومینیومی در ایران بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. از این رو انواع مختلفی از آن روی کار آمده و مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله پانل های آلومینیومی مورد استفاده عبارت است از:
- پانل کامپوزیت آلومینیوم ضد با کتری
- پانل کامپوزیت آلومینیوم نانو
- پانل کامپوزیت آلومینیوم رنگی
- پانل کامپوزیت آلومینیوم ضد حریق
- پانل کامپوزیت آلومینیوم طرح سنگ
- پانل کامپوزیت آلومینیوم با پوشش خش دار
پانل های کامپوزیت آلومینیومی چه معایب و مزایایی دارند؟
مزیت های پانل های کامپوزیت آلومینیومی
- بکارگیری و استفاده از پانل های کامپوزیت آلومینیومی کمک میکند. ساختمانی با ویژگی ها و ظاهر منحصر به فرد داشته باشید.
- نماهایی که با استفاده از ورق های کامپوزیت آلومینیوم ساخته میشود دارای مقاومت بالا در مقابل تغییرات دما می باشند. میزان مقاومت آن ها از منفی پنجاه درجه تا هشتاد درجه سانتی گراد است.
- نماهایی که با استفاده از ورق های آلومینیومی سازه تهیه میشوند دارای خاصیت ضد آبی می باشند. این ویژگی کمک میکند تا این نماها علاوه بر کاربردشان در عایق کردن سطح سازه در برابر رطوبت و حرارت نیز مقاوم باشند.
- پانل های کامپوزیت آلومینیومی را به راحتی و در زمان کم میتوان نصب کرد، چرا که دارای وزن سبک می باشد. این ویژگی کمک میکند سرعت انجام نصب سریع تر شود و در زمان شما صرفه جویی گردد.
- ورق های کامپوزیت آلومینیومی رنگ پذیر می باشند. که به طراحان کمک میکند بتوانند نماهایی با طرح و رنگ های متفاوت ایجاد نمایند.
- پانل های کامپوزیت آلومینیومی امکان ایجاد طرح های مختلفی را فراهم میکنند. از این رو مناسب استفاده در ساختمان هایی می باشند که نمای منحنی دارد.
- پانل های کامپوزیت آلومینیومی دارای وزن سبک می باشند و از این رو حمل و نقل آن ها به سادگی صورت میگیرد.
معایب پانل های کامپوزیت آلومینیومی
- مهم ترین عیب پانل های کامپوزیت آلومینیومی برخورداری آن از قیمت بالا می باشد. این ویژگی سبب شده تا در پروژه هایی که بودجه کمی به آن اختصاص داده شده مورد استفاده قرار نگیرد.
- پانل های آلومینیومی دارای ضخامت و وزن کمی می باشند از این رو میزان مقاومت آن ها کم است. به طوری که در مکان هایی که باد شدید در آن میوزد استفاده از این نماها توصیه نمیشود.
- پانل های کامپوزیت آلومینیومی جرم پذیر می باشند. بنابراین به نسبت سایر نماها بیشتر کثیف میشوند.
تهاتر پانل کامپوزیت آلومینیومی
امروزه انجام معاملات تهاتری توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است که این امر بیشتر در عملیات ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد. چرا که در بازار مسکن و انجام بسیاری از پروژه های ساختمان سازی با کمبود نقدینگی مواجه هستیم. از این رو پیمانکاران در تلاشند مواد و مصالح مصرفی خود را از شرکت هایی تهیه نمایند که به جای دریافت وجه نقد حاضر به انجام معاملات تهاتری باشند.
کارگزاری و مهندسی فروش املاک و مستغلات خود را به تیم حرفه ای واگذار کنید |
اینگونه میتوانند به جای پرداخت وجه نقد یک واحد آپارتمان واگذار نمایند. پانل های کامپوزیت آلومینیومی نیز همانطور که در بالا بیان کردیم امروزه به یکی از مصالح پر مصرف تبدیل گشته است و ساختمان سازان در تلاشند میزان پانل مورد نیاز خود را از این طریق به دست آورند.