تهاتر گچ و سیمان ساختمانی و اجرای گچ کاری با آپارتمان

توسط0
977
تهاتر گچ و سیمان ساختمانی و اجرای گچ کاری با آپارتمان

تهاتر گچ و سیمان

امروزه معاملات تهاتری در انجام عملیات ساختمان سازی و به طور کل در بازار مسکن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. به این معنی که پیمانکاران برای تهیه مواد و مصالح و مورد نیاز خود اقدام به معامله با شرکت هایی میکنند که حاضر به انجام معاملات تهاتری هستند به این صورت میتوانند بدون پرداخت وجه نقد مواد و مصالح مورد نیاز خود را به دست آورند. یکی از مصالح بسیار پرکاربرد در ساختمان سازی گچ و سیمان می باشد. که در ادامه به بررسی تهاتر گچ و سیمان میپردازیم:

منظور از تهاتر گچ و سیمان چیست؟

تهاتر به معنی تبادل دو کالا می باشد یعنی معاملاتی که در آن یک کالا یا خدمات در قبال کالا یا خدمات دیگر مورد معامله قرار میگیرد. در مواقعی که با کمبود وجه نقد یا نقدینگی مواجه هستیم این امر بسیار مورد توجه قرار میگیرد. امروزه در پروژه های پیمانکاری و ساختمان سازی استفاده از تهاتر و عملیات تهاتری رواج یافته است.

یعنی پیمانکاران مواد و مصالح مورد نیاز خود را دریافت میکنند و در مقابل یک واحد آپارتمان، ملک یا … را واگذار مینمایند. یکی از مصالح ساختمانی پر مصرف گچ و سیمان می باشد که کاربرد زیاد در ساختمان سازی داشته و  امروزه بیشتر با استفاده از این روش به دست می آید.

 

توضیحاتی در رابطه با گچ و سیمان
گچ چیست؟

یکی از ملات های مورد استفاده در ساختمان سازی گچ می باشد. استفاده از گچ در ساختمان سازی از هزاران سال پیش در کشور رواج داشته است و تولید و مصرف آن از مسائل رایج شناخته میشد. در زمان های قدیم از گچ به منظور استفاده در اندودهای داخلی و گچ بری های تزئینی استفاده میشد.

امروزه نیز به طور وسیعی در ساختمان سازی مورد استفاده قرر میگیرد استفاده از این ماده به اندازه ای رو به افزایش است که کارخانه های متعددی اقدام به تولید قطعات و صفحات گچی از پیش ساخته شده نموده اند. بهتر است بدانید گچ ساختمانی از حرارت دادن و پختن سنگ گچ به دست می آید.

سیمان چیست؟

یکی دیگر از مصالح پرکاربرد در ساختمان سازی سیمان می باشد که مصارف و کاربرد های گوناگونی دارد. سیمان ها انواع مختلفی دارند که بسته به نوع آن در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. قدمت استفاده از سیمان در ساختمان سازی به سال ها پیش برمیگردد. در واقع سیمان نوعی فرآورده شیمیایی می باشد که در صورت ترکیب با آب سفت شده و به یک جسم سخت تبدیل میگردد.

جهت عضویت در اینستاگرام توسعه عمران آساک کلیک کنید.

اینستاگرام

سیمان ها دارای مقاومت بالایی می باشند که این ویژگی منجر به استفاده از آن در ساختمان سازی گردیده است. سیمان در فرآیند ساخت ساختمان و به منظور چسباندن مصالح به یکدیگر مورد استفاده قرار میگیرد. بهتر است بدانید سیمان از ترکیب آهک با اکسیدهای قلیایی، اکسید آهن، اکسید سیلیسیم، اکسید آلومینیوم و اکسید منیزیم به دست می آید.

کاربرد ملات گچ و سیمان در ساختمان سازی

ابتدا بهتر است با طرز تهیه ملات گچ و سیمان آشنا شوید. برای تهیه این ملات لازم است گچ و سیمان را به میزان مساوی با آب مخلوط کنید و هم بزنید. به این صورت ملاتی یک دست از گچ و سیمان به دست می آید که میتوانید در مصارف مختلف ساختمان سازی مورد استفاده قرار دهید.

اما ملات گچ و سیمان در چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟ بهتر است بدانید ملات گچ و سیمان به دلیل مقاومت بالایی که در برابر باد، باران، طوفان، حرارات، برودت و …. دارند، بیشتر به منظور نماسازی در ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین از ترکیب گچ و سیمان به عنوان دوغاب و به منظور مقاوم سازی دیوارهای ساختمانی نیز استفاده میشود.

مزایای استفاده از روش تهاتری برای تهیه گچ و سیمان

به طور کل تهیه مواد و مصالح ساختمانی از جمله گچ و سیمان با انجام معاملات تهاتری مزایای بسیاری دارد. که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

تهیه مواد و مصالح به روش تهاتری منجر میگردد که مسائل مالی مورد نیاز برای انجام پروژه برطرف گردد.

در صورتی که پیمانکاران در طول انجام پروژه با کمبود نقدینگی مواجه شوند میتوانند با این روش آن را بر طرف نمایند.

تهاتر گچ و سیمان

همانطور که در بالا بیان کردیم گچ و سیمان یکی از مصالح ساختمانی بسیار پر مصرف می باشد که نقش پر اهمیتی در مراحل ساخت یک ساختمان بر عهده دارند. در تهیه این مصالح نیز مانند سایر مواد و مصالح ساختمانی موارد بسیاری باید مورد توجه قرار گیرد.

امروزه ساختمان سازان به دنبال شرکت یا فروشگاه هایی می باشند که حاضر به معامله این کالا ها به صورت تهاتری باشند تا به این ترتیب بدون پرداخت وجه نقد مواد مصرفی خود را تهیه کنند. به این منظور شرکت های بسیاری روی کار آمده است. تهیه گچ و سیمان به روش تهاتری مزایای بسیاری دارد و منجر به رفع مشکل کمبود نقدینگی میگردد.

عملیات ساختمان سازی در بر گیرنده مراحل مختلفی می باشد که هرکدام نیامند مواد و مصالح مخصوص به خود می باشند. اجرای عملیات ساختمان سازی معمولا توسط شرکت های پیمانکاری انجام میگیرد. در چند سال اخیر استفاده از عملیات تهاتر در تهیه مواد و مصالح مورد نیاز در ساختمان سازی رواج یافته است. که در این مقاله قصد داریم به بررسی تهاتر گچ ساختمانی بپردازیم:منظور از تهاتر چیست؟

منظور از تهاتر چیست؟ سوالی که ممکن است با شنیدن این نام در ذهن بسیاری ایجاد شود. تهاتر در لغت به معنی تبادل کالا، مبادله پایاپای، مساوات و برابر شدن می باشد. اما در اصطلاح به معامله ای گفته میشود که در آن دو کالا با هم مبادله میشوند. در این معاملات از هیچگونه ابزار مبادلاتی مانند پول، سکه، و … استفاده نمیشود. این عمل در دنیای امروز بیشتر در عملیات ساختمان سازی و به منظور تامین مواد و مصالح مورد نیاز در ساخت ساختمان استفاده میشود.

انواع روش های تهاتر

تهاتر که در دنیای امروز بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و در عملیاتی مانند ساختمان سازی توجهات بسیاری را به خود جلب نموده است. روش های مختلفی دارد. در ادامه به بررسی روش های مختلف انجام عملیات تهاتری میپرد ازیم:

تهاتر قضایی

در زمان انجام معادلات تهاتری ممکن است دو طرف معامله با هم اختلافات حل نشدنی داشته باشند. در این زمان ها لازم است طرفین به دادگاه یا مراجع قضایی مراجعه کنند و مبادلات خود را بعد از احراز موقیعت و رای صادر شده از دادگاه به انجام برسانند. به این نوع تهاتر، تهاتر قضایی گفته میشود.

اگر نیاز به تهاتر مصالح و کالای ساختمانی دارید  اینجا کلیک کنید

تهاتر قهری

یکی از انواع تهاتر، تهاتر قهری می باشد. در این عمل هیچ کدام از طرفین نقشی در انجام معاملات تهاتری ندارند. به عبارتی در این معاملات قانون تعیین کننده این امر است که چه چیز مورد معامله قرار گیرد.

تهاتر قراردادی

ممکن است شرایطی به وجود بیاید که طرفین امکان انجام تهاتر قهری را نداشته باشند. در این شرایط طرفین با توافق یکدیگر اقدام به تنظیم قرار دادی با شرایط و قوانین مد نظر خود می نمایند. به عبارتی در این تهاتر طرفین معامله تعیین کننده این امر هستند که چه چیز مورد معامله قرار گیرد.

تهاتر گچ ساختمانی

منظور از تهاتر گچ ساختمانی چیست؟

در دنیای امروز با توجه به کمبود نقدینگی و وجه نقد یکی از عواملی که تاثیرات بسیار مثبتی بر وضیعت ساختمان سازی کشور گذاشته است، تهاتر مصالح ساختمانی می باشد. این امر به طور چشم گیری نقش موثری بر بخش مسکن کشور داشته است. پیمانکاران و افرادی که به ساخت و ساز مشغول هستند بیشتر مواد و مصالح مورد نیاز خود را از طریق تهاتر به دست می آورند.

به عنوان مثال افراد مواد و مصالحی مورد نیاز خود برای تکمیل ساختمان را تهیه میکنند و در مقابل یک واحد آپارتمان، زمین و … واگذار میکنند. یعنی هیچگونه ابزار معاملاتی در این  امر مورد استفاده قرار نمیگیرد. در دنیای امروزه این روش توجهات بسیاری را به خود جلب کرده و در بیشتر عملیات ساختمان سازی شاهد استفاده از این روش می باشید.

یکی از دلایل محبوبیت انجام عملیات تهاتری این موضوع است که در این عملیات هیچکدام از طرفین وجه نقدی پرداخت نمیکنند اما نیازها و مواد مورد نیازشان تامین میگردد و دو طرف معادله به یکدیگر متعهد خواهند بود. یکی از مواد و مصالحی که در انواع مختلف ساختمان ها مورد استفاده قرار میگرد، گچ می باشد.

شرکت های پیمانکاری و مهندسی همواره به دنبال تهیه این محصولات از شرکت هایی هستند که حاضر به انجام عملیات تهاتر باشند. این روش به خصوص برای افرادی که با کمبود نقدینگی مواجه می شوند روش مناسبی است. عملیات گچ کاری نیازمند افراد متخصص در این زمینه است. در ادامه به بررسی بیشتر گچ کاری ساختمان میپردازیم:

گچ ساختمانی چیست؟

گچ یکی از مصالح پرکاربرد در ساختمان سازی است. این مصالح از سنگ گچ های موجود در طبیعت تهیه میشوند که در اکثریت منابع سطح زمین به صورت سولفات دو کلسیم آبدار یافت میشود. سنگ های گچ بعد از خرد شدن به کوره های مخصوص منتقل میشود و در آنجا به شکل دانه های ریز و سفید رنگ تبدیل شده و مورد استفاده قرار میگیرند.

از گچ در صنایع مختلفی استفاده میشود و کاربردهای بسیاری دارد. یکی از کاربردهای اصلی این مواد، کاربرد آن در عملیات ساختمان سازی می باشد. استفاده از این مصالح در عملیات ساختمان سازی روش ها و ریزه کاری های مخصوص به خود را میطلبد که نیازمند تخصص و داشتن مهارت می باشد.

بیشترین کاربرد این مواد در پوشش سطوح مختلف و دکوراتیو نمودن محیط می باشد چرا که دارای رنگ سفید، جلوه ای تمیز و روشن است. اما همانطور که در بالا اشاره کردیم رعایت نکات مربوط به گچ کاری از ضروریات کار با گچ می باشد چرا که در صورت رعایت نکردن نکات موجود ممکن است سطح گچ دچار ترک خوردگی شده و ظاهری ناخوشایند ایجاد نماید.

جهت واگذاری بازاریابی و مهندسی فروش پروژه های خود اینجا کلیک کنید
ویژگی های گچ ساختمان
  1. گچ های استفاده شده در ساختمان معمولا سبک می باشد و به همین دلیل مانع از وارد شدن بار اضافی به ساختمان می شود.
  2. گچ های ساختمانی در مواردی قابل استفاده به عنوان عایق صوتی و عایق حرارتی می باشند.
  3. گچ ها دارای قابلیت شکل پذیری بوده و امکان استفاده و تبدیل آن به اشکال مختلف وجود خواهد داشت.
  4. گچ های ساختمانی به راحتی تمیز نمی شوند.
  5. یکی از معایب بزرگ گچ های ساختمانی جذب رطوبت می باشد که منجر به طبله کردن آن ها میگردد.
  6. گچ های ساختمانی در برابر حرارت بسیار مقاوم می باشند و به نوعی به عنوان یک متریال کند سوز شناخته میشود.
نیاز به مشاوره با وکیل پیمانکاری و مشارکت در ساخت دارید اینجا کلیک کنید
انواع مختلف گچ های ساختمانی کدام است؟
گچ سفید

گچ های سفید معمولا به عنوان روکار در عملیات ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد. برای سفید کاری ساختمان معمولا از این گچ استفاده میشود و به نسبت سایر دارای قیمت پایین تری خواهد بود.

گچ گیپتون

گچ گیپتون از ترکیب شدن گچ با موادی مانند سریشم به دست می آید. از این  گچ ها به صورت دو لایه بر روی آجر، سطوح بتنی، سطوح متخلخل، سطوح و بلوک های سیمانی و بتنی استفاده میشود.

جهت  ارتباط مستقیم با کارشناسان ارشد فروش با شماره 09129531853 تماس بگیرید

گچ عاج

ساختار گچ عاج، دارای دانه بندی هایی نرم و میکرونیزه می باشند. از این نوع گچ در مجسمه سازی، تولید رنگ های لعابی، کشته کشی ساختمانی و … استفاده میشود.

تهاتر گچ ساختمانی

گچ مرمر

گچ های مرمر از نوع گچ بدون آب می باشد. طرز تهیه این گچ های به این صورت است که با محلول مخلوط میگردد و مجدد پخته میشود. از ویژگی های بارز این گچ مقاومت بالای آن در برابر رطوبت می باشد.

گچ ساتن

سفید کاری لایه نهایی با استفاده از گچ های ساتن انجام میشود . گچ های ساتن معمولا از ترکیب گچ با موارد افزودنی مانند پرلیت تهیه میگردند.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)
نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام شما:*

وبسایت:

دیدگاه شما