تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی : اگر قصد تهاتر ساختمان خود را دارید این کار را به تیم حرفه ای آساک تامین بسپارید. صنعت ساخت و ساز نیاز به صرف هزینه های بالایی دارد به همین دلیل امروزه شاهد پروژه های بسیاری هستیم که به دلیل کمبود وجه نقد دچار مشکلاتی شده و یا به صورت نصفه و نیمه رها میشوند. از این رو در این صنعت از تهاتر استفاده میگردد. معاملات تهاتری یکی از انواع معاملات است که در صنعت ساخت و ساز بسیار رواج یافته است چرا که قادر به برطرف کردن مشکلات مالی موجود در این صنعت می شود.
اینکه تهاتر چیست؟ چه انواعی دارد؟ تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی به چه معناست؟ و … مطالبی است که در ادامه مقاله به بررسی آن میپردازیم.
اگر قصد تهاتر ساختمان خود را دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید
تهاتر به چه معناست؟
تهاتر یا بارتر در لغت به معنی مساوات و برابری می باشد. معاملات تهاتری نیز به معاملات پایاپایی گفته میشود که در آن دو کالا یا خدمات با ارزش برابر با یکدیگر معامله میگردند. ویژگی بارز معاملات تهاتری عدم نیاز و استفاده از ابزار معاملاتی برای انجام آن می باشد.
تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی
در دنیای امروز با کمبود وجه نقد و نقدینگی در بسیاری از صنایع رو به رو هستم. یکی از این صنایع، ساخت و ساز است. از این رو استفاده از معاملات تهاتری در صنعت ساختمان سازی بسیار رواج یافته است. با توجه به اینکه تهیه و خرید تجهیزات ساختمانی به صورت نقد برای کارفرمایان دشوار می باشد. معمولا در این صنعت، تهیه تجهیزات ساختمانی مورد نیاز با انجام معاملات تهاتری به دست می آید.
به این صورت که پیمانکاران و کارفرمایان در تلاشند مواد و مصالح مورد نیاز خود را از شرکت ها و یا فروشگاه هایی تهیه کنند که حاضر به انجام معاملات تهاتری بوده و به این ترتیب در ازای دریافت مصالح مورد نیاز، یک واحد ملک، آپارتمان و .. را طبق توافق دو طرف واگذار نمایند.
روش های انجام تهاتر ساختمان
- تهاتر ساختمان با خودرو
- تهاتر ساختمان با مصالح ساختمانی
- تهاتر ساختمان با مواد غذایی
- تهاتر ساختمان با کالا
- تهاتر ساختمان با ساختمان
- و ….
انواع روش های انجام معاملات تهاتری
بهتر است بدانید معاملات تهاتری با روش های مختلفی انجام میگیرد. که بسته به شرایط مختلف هر کدام انتخاب شده و مورد استفاده قرار میگیرد. انواع روش های انجام معاملات تهاتری عبارت است از:
تهاتر قهری
- تهاتر قهری را میتوان تهاتر قانونی نیز نامید. چرا که در این روش صفر تا صد انجام معامله با حکم قاضی و قانون تعیین میگردد. و دو طرف معامله هیچ نقشی در تعیین شرایط انجام معامله نخواهند داشت.
تهاتر قضایی
- تهاتر قضایی در شرایطی انجام میگیرد که بین دو طرف معامله اختلافات و یا مشکلات حل نشدنی به وجود می آید. در این شرایط طرفین به دادگاه مراجعه میکنند و طبق رای دادگاه اقدام به انجام معامله می نمایند.
تهاتر قرار دادی
- بر خلاف دو تهاتر قبلی که بیان کردیم، در تهاتر قراردادی صفر تا صد شرایط پروژه را طرفین تعیین میکنند. به این معنی که خود طرفین موضوع مورد معامله، محل انجام معامله و … را تعیین میکنند.
در تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی چه شرایطی لازم است؟
- برای انجام تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی موضوع و عنوان انجام معامله باید کاملا با اصول شرعی و قانونی تطابق داشته باشد.
- در تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی میزان بدهی برای هر دو طرف معامله باید به یک اندازه باشد.(در شرایطی که یکی از طرفین بدهی بیشتری داشته باشد قبل از معامله باید این میزان پرداخت گردد.)
- در تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی رضایت دو طرف معامله یکی از شرایط اصلی می باشد.
- دو طرف درگیر در معاملات تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی باید از صلاحیت کافی برخوردار باشند و به بیان دیگر عاقل و بالغ باشند.
- برای بستن قرار داد تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی باید به مراکز تخصصی موجود در این زمینه مراجعه شود. به بیان دیگر افرادی که از شایستگی کافی برخوردارند باید اقدام به عقد قرار داد نمایند.
- در تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی میزان بدهی و جنس باید از ارزش کاملا برابر برخودار باشند.
- در تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی میزان بدهی طرفین معامله باید طبق شرایط قانونی ایجاد گردد. در غیر اینصورت امکان انجام معاملات وجود نخواهد داشت.
- و ….
معاملات تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی چه مزیت هایی دارد؟
- کارفرمایان و سازندگان ساختمان، سود بیشتری را نسبت به فروشندگان تجهیزات ساختمانی به دست خواهند آورد.
- تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی از هدر رفتن زمان برای پرداخت بدهی جلوگیری میکند.
- معاملات تهاتری از امنیت بالایی برخوردارند. به عبارتی تضمین پرداخت بدهی در این روش نسبت به سایر روش ها بیشتر می باشد.
- تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی، مشکلات مرتبط با کمبود وجه نقد را بر طرف می کند.
- با انجام معاملات تهاتری میزان تولید و عرضه تجهیزات ساختمانی افزایش می یابد و این امر در رونق صنعت ساخت و ساز تاثیرگذار است.
- انجام معاملات تهاتری، کمک میکند در مصرف و استفاده از پول در صنعت ساخت و ساز صرفه جویی گردد.
- فروش واحد های مسکونی پروژه با انجام تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی راحت تر صورت میگیرد.
- با انجام معاملات تهاتری میتوان شاهد رونق شرایط اقتصادی بود.
- تامین مالی پروژه های ساخت و ساز با استفاده از معاملات تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی به راحتی انجام میگرد.
انواع تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی
- تهاتر تجهیزات ساختمانی با ساختمان
- تهاتر تجهیزات ساختمانی با ملک تجاری
- تهاتر مصالح ساختمانی با مغازه
- تهاتر مواد ساختمانی با واحد اداری
- تهاتر مصالح ساختمانی با باغ و ویلا و زمین
- تهاتر مصالح ساختمانی با سهام و ارز و دلار
- آشنایی با انواع تجهیزات ساختمانی
- تهاتر پارچه
- تهاتر گل و لای
- تهاتر سنگ
- تهاتر کاهگل
- تهاتر چوب
- تهاتر آجر و بلوک
- تهاتر بتن
- تهاتر فلز
- تهاتر شیشه
- تهاتر سرامیک
- تهاتر فوم
- تهاتر کامپوزیت های سیمان
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم اطلاعاتی را در رابطه با تهاتر ساختمان با مصالح ساختمانی در اختیارتان قرار دهیم. همانطور که بیان شد این روش مزایای بیشماری را برای ساخت پروژه های ساختمانی در اختیارتان قرار میدهد. امروزه شرکت هایی روی کار آمده است که به صورت تخصصی در زمینه تهاتر فعالیت میکنند. توصیه میشود اگر قصد انجام معاملات تهاتر ساختمان با تجهیزات ساختمانی را دارید به این شرکت های مراجعه کنید و از تخصص های آن ها در زمینه قیمت گذاری تجهیزات، تنظیم قرار داد و … بهره مند شوید.
تهاتر ساختمانی ؛ تهاتر را می توان یکی از رایج ترین و محبوب ترین انواع معاملات دانست. حال ممکن است برای شما سوال پیش آید که منظور از تهاتر چیست؟ در پاسخ به این سوال لازم است بدانید که تهاتر در لغت به معنای مبادله پایاپای می باشد. لازم است بدانید، از آنجایی که امروزه با کمبود وجه نقد در بیشتر صنایع و فعالیت ها مواجه هستیم، از این رو استفاده از مبادلات تهاتری بسیار رواج یافته است. که در این میان تهاتر ساختمانی، به عنوان یکی از محبوب ترین انواع تهاتر شناخته شده است. تهاتر در ساختمان سازی و انجام معاملات ساختمانی کاربرد و مزایای بیشماری را در اختیار سازندگان قرار میدهد.
اگر نیاز به تهاتر مصالح و کالای ساختمانی دارید کلیک نمایید |
در این مقاله قصد داریم به بررسی این موضوع بپردازیم:
تهاتر ساختمانی به چه معناست؟ و نحوه انجام آن به چه صورت است؟
تهاتر انواع بسیاری دارد. یکی آن ها تهاتر ساختمانی می باشد. اما منظور از تهاتر ساختمانی چیست؟ در صنعت ساختمان سازی عملیات تهاتری به صورت های مختلفی انجام میگیرد. به عنوان مثال تهاتر ساختمان با ساختمان، تهاتر ساختمان با مواد و مصالح مختلف و …. نکته ای که در رابطه با تهاتر ساختمانی لازم است بدانید این است که تهاتر ساختمانی نسبت به انوع دیگر معاملات از شرایط پیچیده تری برخوردار است.
در انجام تهاتر ساختمانی دو عامل بسیار تاثیر گذار است. یکی قیمت ملک است و دیگر ی قیمت مصالح یا خدمات ساختمانی. از این رو در این معاملات باید از متخصصان کمک گرفته شود که توانایی قیمت گذاری صحیح را دارند. امروزه شاهد مراکز بسیاری هستیم که در زمینه تهاتر ساختمانی فعالیت میکنند و در این زمینه اطلاعات لازم را دارند.
چرا در پروژه های ساختمانی از معاملات تهاتری استفاده کنیم؟
- استفاده از معاملات تهاتری در پروژه های ساختمانی به حفظ پول و صرفه جویی در هزینه های اقتصادی کمک میکند.
- استفاده از تهاتر در پروژه های ساختمانی کمک میکند واحدهای مسکونی سریع تر و راحت تر فروخته شوند.
انواع تهاتر ساختمانی
تهاتر ساختمانی روش ها و انواع مختلفی دارد. که عبارتند از:
- تهاتر ساختمان با خودرو
- تهاتر ساختمان با مصالح ساختمانی
- تهاتر ساختمان با مواد غذایی
- تهاتر ساختمان با کالا
- تهاتر ساختمان با ساختمان
- و ….
اهداف انجام تهاتر ساختمانی
- در ساختمان سازی برای اینکه پروژه های ساخت و ساز بتوانند بودجه مالی مورد نیاز خود را تامین نمایند، از تهاتر ساختمانی استفاده میشود.
- در پروژه هایی که در حین ساخت با کمبود نقدینگی مواجه میشوند، به منظور جبران این کمبود از تهاتر ساختمانی استفاده میشود.
تهاتر ساختمانی چه مزایا و معایبی دارند؟
مزیت های تهاتر ساختمانی
- روی کار آمدن و انجام معاملات تهاتری کمک میکند تا برای انجام معامله بین دو کشور بزرگ یا دو شرکت، دیگر نیازی به رعایت مسائل پیچیده حقوقی و قانونی نباشد.
- انجام معاملات تهاتر ساختمانی در مواقعی که با کاهش یا کمبود نقدینگی مواجه هستیم، بسیار کارامد خواهد بود.
- در انجام معاملات تهاتر ساختمانی صفر تا صد معامله بین طرفین انجام میگیرد و پای شخص سومی در این میان نخواهد بود.
- در انواع معاملات تهاتر ساختمانی، تهاتر مصالح ساختمانی یکی از انواعی است که برای هر دو طرف مفید و مناسب است.
- با انجام تهاتر ساختمانی میتوان واحدهای مسکونی و یا مصالح مختلف ساختمانی را راحت تر به فروش رساند.
- تهاتر ساختمانی یکی از معاملاتی است که در آن دو طرف معامله میتوانند سود مناسبی را دریافت نمایند.
- با انجام تهاتر ساختمانی دیگر هیچ یک از طرفین در ساخت پروژه با مشکلات اقتصادی مواجه نخواهند شد.
- تهاتر ساختمانی، منجر به رونق و توسعه صنعت ساخت و ساز گردیده است.
- معاملات تهاتر ساختمانی، مطمئن تر از سایر معاملات است.
معایب تهاتر ساختمانی
- یکی از معایب تهاتر ساختمانی این موضوع است که قیمت گذاری برای ساختمان و مصالح ساختمانی دشوار می باشد. تهاتر ساختمانی ممکن است برای انجام خدمات نیز استفاده شود که در این حالت قیمت گذاری دشوارتر نیز خواهد شد.
- تهاتر ساختمانی معمولا در شرایط اضطراری یا شرایطی که با کمبود وجه نقد مواجه هستیم، انجام میگیرد از این رو ممکن است یکی از طرفین ناچار باشد کالا یا خدمات خود را با قیمتی کمتر از قیمت واقعی ارائه دهد.
- با توجه به اینکه عمده تهاتر ساختمانی تهاتر ملک با مواد و مصالح یا تهاتر ملک با خدمات ساختمانی است، میتوان یکی از معایب این روش را ناپایدار بودن و عدم ثبات قیمت دانست.
- ممکن است در تهاتر ساختمانی، افراد بسیاری وجود داشته باشند که این کار را به منظور دور زدن پرداخت مالیات انجام دهند.
- در تهاتر ساختمانی ممکن است مواد و مصالحی که مورد معامله قرار میگیرند، کیفیت مناسبی نداشته باشند و یا عیب و ایرادی در آن وجود داشته و طرف مقابل این موضوع را متوجه نشود یا بعد از گذشت مدت زمان طولانی متوجه آن شود. در این مواقع شخص دچار ضرر و زیان خواهد شد.
نکاتی که در تهاتر ساختمانی باید مورد توجه قرار داد !!!
- در تهاتر ساختمانی، تعیین قیمت واحد ساختمانی باید توسط کارشناسان مربوطه انجام شود و سپس مواد و مصالح طبق قیمت تعیین شده در اختیار پیمانکار قرار بگیرد.
- در تهاتر ساختمانی دو طرف معامله در یک زمان قادر به پرداخت بدهی خود نیستند. علت این امر تکمیل نبودن واحدهای ساختمانی جهت واگذاری است.
- در ساخت و سازهای وسیع مثل ساخت مجتمع های مسکونی، تهاتر ساختمانی بسیار کارامد و مفید خواهد بود.
- توجه کنید در معاملات تهاتری نباید از وجه نقد استفاده گردد. دو طرف معامله از طریق کالا بدهی خود را پرداخت می نمایند.
- در تهاتر ساختمان با مواد و مصالح ساختمانی، فرد تامین کننده مصالح باید در ابتدا خود مصالح را تامین کند. به عبارتی هزینه تامین این مصالح بر عهده شخص است.
- توجه کنید تهاتر ساختمانی باید طبق نظر و توافق دو طرف معامله انجام شود. در صورتی که زمان یا مکان انجام معامله مورد تایید طرفین نباشد انجام این معاملات امکان پذیر نخواهد بود.
سخن پایانی
در مقاله بالا سعی کردیم مطالبی در رابطه با تهاتر ساختمانی در اختیارتان قرار دهیم. همانطور که بیان شد تهاتر ساختمانی مزیت های بسیاری را در اختیار سازندگان قرار میدهد، از جمله اینکه به حفظ وجه نقد کمک میکند. ساخت یک ساختمان هزینه های بسیاری را در بر میگیرد از جمله تامین مواد و مصالح مورد نیاز جهت ساخت، یا انجام خدمات ساختمانی مختلف.
در این مواقع پیمانکاران میتوانند با استفاده از تهاتر در ازای دریافت مصالح مورد نیاز خود یک واحد ملک، آپارتمان، یک تکه زمین و … را واگذار نمایند. انتخاب موضوع مورد معامله باید طبق نیاز دو طرف انجام شود. امروزه نیز شاهد مراکز بسیاری هستیم که حاضر به انجام معاملات به صورت تهاتری می باشند.
فراموش نکنید برای قیمت گذاری صحیح و اصولی از متخصصان این امر کمک بگیرید.
تهاتر ساختمان ؛ تهاتر موضوعی است که از گذشته رایج بوده و امروزه نیز در جامعه مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع تهاتر به معنای مبادله کردن می باشد. که این مبادله می تواند به سه شکل مبادله کالا با کالا، کالا با خدمت و خدمت با خدمت صورت گیرد. حال تهاتر ساختمان بخشی از انواع تهاتر می باشد که نسبت به دیگر انواع تهاتر، رواج بیشتری داشته و محبوبیت بالاتری نیز دارد.
تهاتر ساختمان نیز در اشکال مختلفی صورت می گیرد که از جمله آن ها می توان به:
- تهاتر ساختمان با مصالح ساختمانی
- تهاتر ساختمان با خودرو
- تهاتر ساختمان با ساختمان
- تهاتر ساختمان با کالا
- تهاتر ساختمان با بیت کوین
- تهاتر ساختمان با مواد غذایی و ….
دلیل انجام تهاتر ساختمان چیست؟
به طور کلی موضوع تهاتر زمانی بیان می شود که امکان تبدیل دارایی ها به وجه نقد وجود نداشته باشد و یا این که کمبود نقدینگی صورت گیرد. و از دلایل تهاتر ساختمان نیز می توان به این موارد اشاره کرد. به طور مثال هنگامی که یک پروژه ساخت و ساز در تامین مصالح ساختمانی با کمبود نقدینگی مواجه شود، در این صورت کارفرما می تواند طی یک توافق نامه ای، در ازای تامین مواد مصالحی مورد نیاز، به پیمانکار یک یا چند ملک، واحد مسکونی، آپارتمان، زمین و … واگذار کند.
در این صورت می توان گفت که در این پروژه ساخت و ساز، تهاتر صورت گرفته است. مطمئناً انجام تهاتر در صنعت ساخت و ساز برای دو طرف معامله مزایایی دارد که از مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد.
بلافاصله اینجا کلیک نمایید و با کارشناسان و مشاوران ما ارتباط برقرار نمایید.
مزایا و معایب تهاتر ساختمان
- انجام تهاتر ساختمان برای هر دو طرف معامله سود آور خواهد بود.
- ضمانت معامله در روش تهاتر بسیار بالا می باشد.
- با استفاده از تهاتر می توان صنعت ساخت و ساز را رونق داد.
- استفاده از تهاتر نیاز به سرمایه نقدی را برطرف می کند.
- با تهاتر می توان راحت تر واحد های ساختمانی را به فروش رساند.
- تهاتر ساختمان می تواند منجر به افزایش قدرت خرید و میزان تقاضا شود.
- معاملات تهاتری در هر مرحله از ساخت و ساز امکان پذیر می باشد.
- با استفاده از روش های تهاتری می توان از صرف وقت و هزینه های زیاد جلوگیری کرد.
- با انجام معاملات تهاتری می توان پروژه ساخت و ساز را از نظر مالی تامین کرد و مشکل کمبود نقدینگی را حل کرد.
- استفاده از معاملات تهاتری موجب صرفه جویی در پول نقد می شود.
- تهاتر می تواند یکی از دلایل افزایش رونق اقتصادی و خروج از رکود باشد. و ….
معایب تهاتر
مطمئناً هر معامله ای علاوه بر مزایایی که دارد، مشکلاتی نیز به همراه دارد. از جمله این معایب می توان به :
تعیین ارزش واقعی کالا یا خدمات، کار دشواری است.
ممکن است در معاملات تهاتری، نتوان کیفیت کالا را به صورت دقیق مشخص کرد.
با انجام تهاتر ممکن است اعمال غیر قانونی مانند فرار از پرداخت مالیات صورت گیرد.
عدم ثبات در ارزش کالا ها و خدمات را می توان یکی دیگر از معایب تهاتر دانست.
استفاده از معاملات تهاتری چه شرایطی دارد؟
در معاملات تهاتری لازم است که جنس دین دو طرف با هم برابر باشد. در صورتی که یکی از دو دین دلار و دیگر ریال باشد، تهاتر شکل نمی گیرد.
در معاملات تهاتری باید ارزش دو کالا با هم برابر باشد. در غیر این صورت یکی از دو طرفین لازم است که مابقی قیمت را به طرف مقابل پرداخت کند.
در معاملات تهاتری باید دو طرف معامله نسبت به انجام تهاتر رضایت داشته باشند.
در معاملات تهاتری بین دو طرف هیچ وجه نقدی رد و بدل نمی شود. از این رو لازم است که دو طرف معامله نسبت به هم متعهد باشند.
بدهی طرفین در تهاتر باید بر اساس شرایط قانونی باشد. در غیر این صورت انجام تهاتر غیر ممکن خواهد بود.
قبل از انجام هر تهاتری باید موضوع آن را بررسی کرد. چرا که موضوع آن باید قانونی و مطابق با اصول شرعی باشد.
تهاتر روشی است که بیشتر برای پروژه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. به طور مثال انجام تهاتر پوشاک، روشی رایج نبوده و هیچ کاربردی نیز ندارد.
قبل از انجام معاملات تهاتری، باید از سلامت عقلی دو طرف معامله آگاه شد. چرا که در این نوع معاملات افراد باید هم از نظر عقلی و هم از نظر سنی صلاحیت کامل داشته باشند.
لازم است که برای انجام معاملات تهاتری، از کارشناسان مورد اعتماد استفاده کرد. به این منظور که عقد قرارداد باید توسط فردی شایسته انجام شود. و …..
سخن پایانی
انجام معاملات تهاتری روش مناسبی در شرایطی مانند رکود اقتصادی، کمبود نقدینگی و … می باشد. همان طور که در مقاله اشاره شد، استفاده از معاملات تهاتری علاوه بر مزایای متعددی که دارد، از یکسری معایب نیز برخوردار است. از این رو بهتر است قبل از انجام هر گونه معامله ای، جوانب آن را بسنجید و سپس مبادلات را انجام دهید.
تهاتر ساختمان یکی از محبوب ترین و رایج ترین انواع تهاتر است که امروزه به منظور جبران کمبود نقدینگی در اکثر پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد. فراموش نکنید که تعیین قیمت ملک و مصالح ساختمانی در این معاملات باید توسط کارشناسان حرفه ای انجام گیرد. از این رو امروزه شرکت های بسیاری به وجود آمده است که می تواند به صورت تخصصی افراد را در این زمینه راهنمایی کرده و مشاوره های لازم را به آن ها ارائه دهد.